LET OP: VANWEGE DE HUIDIGE RIVM-MAATREGELEN VERZORG IK OP DIT MOMENT GEEN WORKSHOPS. WIL JE OP HOOGTE GEHOUDEN WORDEN WANNEER JE WEER KUNT RESERVEREN? STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR INFO@SIERELLA.NL

Workshops

Sierella Sieraden verzorgt ook workshops!

Een creatieve en gezellige activiteit met jouw vriendinnen / familie. Ik kom bij jou thuis en breng heel veel materialen mee. Onder begeleiding maak je het sieraad van jouw voorkeur.

Desgewenst verzorg ik ook een gezellig theemoment. Drink lekkere thee uit het prachtige Sierella Servies, en geniet van de heerlijke hapjes. 

Wil je meer informatie? Lees dan verder onder de foto’s!

Bestel Workshop

Meer informatie:

  • Tijdens de workshop kun je een armband naar keuze maken. Ik neem altijd een aantal voorbeelden mee ter inspiratie. Daar mag uiteraard van afgeweken worden. Er is veel diversiteit in de armbanden die gemaakt kunnen worden. Zo zijn er bijvoorbeeld dunne leren koordjes, dikkere koordjes, suède veters, veel soorten kralen, bedels, plat leer, … Meestal wordt er 1 armband gemaakt, maar er is bijvoorbeeld ook een armband-set met 3 armbandjes bij elkaar. Dat hangt een beetje van de materiaal-keuze af. Ik werk op basis van ‘fair use’, en daarin is veel mogelijk.
    En mocht er sprake zijn van keuzestress, dan denk ik graag mee. Daarnaast geef ik zo nodig uitleg over de technieken.
  • De workshop duurt zo’n 2,5 uur. Het kan zowel op een avond alsook bijvoorbeeld op een zaterdagochtend of -middag. De minimale groepsgrootte is 4 deelnemers, en het maximum 8 deelnemers.
  • Eventueel kun je kiezen voor een thee-moment inclusief diverse (meest zoete) hapjes. Ik neem dan een leuk servies en losse thee mee. De gastvrouw zorgt dan voor heet water.
  • De kosten voor een workshop zijn €19,95 per persoon. Mocht je het thee-moment erbij kiezen, dan is de prijs €29,95 per persoon.
  • Workshops worden bij een deelnemer aan huis gegeven. Vanaf 20 km rondom Ede (mijn woonplaats) reken ik €0,19/km kilometervergoeding. 
Bestel Workshop